Starity

Átok ül Zimány Lindán

2011. december 15. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy látó asszony vette kezelésbe Zimány Lindát, akin mostanában elhatalmasodott a rontás és az átok. De a modell már nem aggódik, ha negatív energiát érez, szeretetburokkal védekezik.

hirdetés
Átok ül Zimány Lindán

Rontás, átok, kötés. Ilyen és ehhez hasonló szavakkal dobálóznak az ezoterika hirdetői a tévécsatornák üresjárataiban, ahol drága percdíjakért a keresztnevünk és születési dátumunkért cserébe leveszik rólunk a negatív energiákat, és helyette pénzenergiát adnak, amit aznap este nyolckor egy gyertya meggyújtása után kapunk az univerzum egy titkos csatornáján keresztül.

Sokan szkeptikusok a fentieket illetően, de annál többen keresik fel ezeket a szolgáltatásokat nem csak telefonon, hanem személyesen is. Így tesz mostanában Zimány Linda is, aki először akkor látogatta meg a látót, amikor párjának kulccsonttörése volt, és úgy vélte, a sérülést a belőle kiáramló rontás okozza. Ez kiderült, hogy nincs így, de ennek ellenére visszatérő vendég az asszonynál.

„Nagyon hiszek a spirituális dolgokban. Azt gondolom, egy ismert ember jobban ki van téve azoknak a támadásoknak, amik negatív energiát termelnek. Ezeket szeretném kikerülni, a látó pedig le szokta venni rólam a rontásokat, átkokat” – mesélte a Borsnak földöntúli élményeit.

Linda egy új védekezési módszert dolgozott ki arra az esetre, ha irigy és rá negatívan ható emberek közelébe kerül.

„Most már megtanultam, hogy ha olyan ember van körülöttem, akit nem kedvelek, akkor elképzelek egy burkot magam köré, ami tele van szeretettel, és úgy közelítek felé. A szeretet pedig magasabb energia, így a negatív dolgok nem annyira hatnak rám. Ezt a technikát előszeretettel gyakorlom, és úgy tapasztalom, működik. Sőt úgy döntöttem, köttettek a csuklómra egy piros rontáslevevő fonalat is” – magyarázta módszerét a joghallgató celeb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek