Starity

Megjelent a Chocolat első kislemeze

2011. december 16. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híresztelésekkel ellentétben ma jelent meg a koreai öttagú lánybanda, ChoColat első kislemez, mely az I Like It címet kapta.

hirdetés
Megjelent a Chocolat első kislemeze

A korongon öt új szám található, és névadó dalt már december negyedikén bemutatták élőben. A lemez tartalmazza az I Like It angol változatát is, és lassabb dalokat is találunk, mely kissé szokatlan a lányoktól, hiszen eddigi szerzeményeik igazán bulizós hangulatúra sikeredtek.

A ChoColat teljesen átváltozott, hiszen előző klipjük után a lányok most inkább érettebbeknek és karizmatikusabbnak tűnnek. Azt nem lehet tudni, hogy meg fogják-e filmesíteni valamelyik dalukat, azonban a kislemez teljes tartalma elérhető a legnagyobb videómegosztó portálon is.

Mellesleg a pletykákkal ellentétben Jaeyonn nem lépett ki a bandából, csak sajnálatos módon egészségügyi problémái akadtak, így nem tud részt venni a felvételeken sem. Kijelentették, hogy amint megjavul az állapota, folytatja az éneklést a ChoColatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek