Starity

ÖsszeEsküvők: mindhárom arajelölt igent mondott

2011. december 15. 14:02   |   Szerző: TV2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindhárom arajelölt igent mondott kérőjének az ÖsszeEsküvők tegnap esti lánykérésén, az örömszülők és a tévénézők előtt. Mása alaposan meglepett mindenkit, amikor Alekosz kérdésére igennel felelt.

hirdetés
ÖsszeEsküvők: mindhárom arajelölt igent mondott
Fotó: TV2

A lánykérés előtt a rezidenciára érkeztek az örömszülők – Csenge édesapja és édesanyja, Peti apja, Niko anyukája és Alekosz apukája is részt vett a nagy eseményen, amelyet Tilla vezényelt le élőben. A pillanat azonban még így, a kamerák és a közönség ellenére is nagyon meghatóra sikerült. Elsőként Ricsi húzta a gyűrűt Niko ujjára, aki könnyek között fogadta el azt, másodjára Peti ereszkedett fél térdre és kérte meg Csengét – ahogyan az várható volt, mindkét szerelmes lány igent mondott.

Alekosz az utolsó pillanatig nem lehetett abban biztos, hogy választottja, Mása vajon milyen választ ad neki, ám mindenki legnagyobb meglepetésére a kétgyermekes orosz anyuka igennel felelt a valóságshow-hős kérdésére, és úgy döntött, megpróbálja a göröggel megnyerni az ÖsszeEsküvőket.

A péntek esti fináléban kiderül, melyik pár a legszimpatikusabb a nézőknek, és kié lesz az álomesküvő a többi mesés nyereménnyel együtt.


Fotó: TV2

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek