Starity

Zac Efron imádja csókjeleneteit

2011. december 16. 09:09   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron éppen legújabb filmjének, a New Year’s Eve-nek a promotációs körútján van, és egy interjú során kifejtette, hogy mennyire jó volt megcsókolni Michelle Pfeiffert.

hirdetés
Zac Efron imádja csókjeleneteit

A 24 éves sármőr ezúttal Michelle Pfeiffert csókolhatta meg a mozivásznon. „Megcsókolni Michelle-t, ez az, amiről mindenki álmodozik. Csodálatos volt, ez volt a kedvenc részem a filmből. Mindig is meg akartam csókolni őt, de most végre kihúzhatom ezt a bakancslistámról” – mesélte mosolyogva a színész.

De nem csak csókokat láthatunk majd tőle, ugyan is soron következő mozijában a The Lucky One-ban ruháitól is megszabadul egy-egy jelenetben. Ez utóbbi filmben partnere Taylor Schilling lesz.

És ha már nagy neveket említettünk, akkor bizony szóvá kel ltennünk Nicole Kidmant is akit Efron szintén megismerhetett közelebbről. Nicole & Zac együtt játszanak majd a 2013-ban bemutatásra kerülő erotikus akció-thrillerben, a The Paperboyban.

„Nagyon jó volt vele is. Lassan csókkirály leszek” – viccelődött Zac.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek