Starity

Lady Gaga a legnépszerűbb híresség 2011-ben

2011. december 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes magazin idén is összeállította a hírességek listáját különböző szempontokat együttesen figyelembe véve és rangsorolva.

hirdetés
Lady Gaga a legnépszerűbb híresség 2011-ben

Az idei Forbes magazin összeállításából kiderült, hogy Lady Gaga a legnagyobb híresség 2011-ben. A lista úgy készült, hogy különböző listák eredményeit átlagolták, úgy mint az éves kereset, a tv és rádiós népszerűség, média népszerűség, internetes keresettség és a közösségi médiában elért eredmény.

Lady Gaga ugyan csak a nyolcadik legtöbb pénzt kereső celeb, mégis az első helyet szerezte meg, mert az internetes listák éllovasa, és a több listán is a top háromban szerepel. Így előzte meg Oprah Winfrey-t, aki magasan a legtöbb pénzt kereste az idei évben, de a közösségi médiában már nem annyira népszerű.

Természetesen Justin Bieber sem hiányozhat a listáról, ő következik Oprah után harmadikként a szerény 53 milliós keresetével, de mint tudjuk ő az internet koronázatlan királyainak egyike és a rádiókban is közkedvelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek