Starity

Rátámadtak Nicole Scherzingerre

2011. december 16. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Scherzinger és csapata új videoklipjének forgatása miatt a mexikói hegyekbe utazott, de útjuk során banditák támadtak rájuk.

hirdetés
Rátámadtak Nicole Scherzingerre

A híres énekesnő, Nicole Scherzinger legújabb klipjének forgatásakor a mexikói hegyekbe utazott stábjával. Azonban az út közben nem várt esemény történt: símaszkot viselő banditák támadtak rájuk, akik géppiszollyal szedték darabokra a kocsit, amiben az énekesnő is utazott.

Az egyik tanú azt nyilatkozta, hogy mindenki nagyon meg volt rémülve, nagy volt a kiabálás, és a sikítozás. Nem tudták mi lesz, teljesen kitört a káosz. A csapat már előtte is tudta, hogy nagyon veszélyes környékre utaznak, hiszen nagyon sok ott a drogkereskedés és a lövöldözés. De erre még ők sem számítottak.

Az X-Factor mentorát és annak csapatát végül a helyi rendőrség mentette meg a banditák kezei közül. Szerencsére senki sem sérült meg, de egy biztos, ezt az esetet nagyon nehezen fogják majd elfelejteni.

A kocsiban az X-Factor egyik koreográfusa is bent volt, aki nyilatkozott is az esetről: „Épp a Xilitla esőerdő felé tartottunk, amikor megjelentek a banditák, és közvetlenül a fejünknek szegezték a fegyvereket. Nicole megátkozott engem ezzel az úttal; életem legmeredekebb kalandja volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek