Starity

Sonya Smith tagadja párja hűtlenségét

2011. december 17. 12:12   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai születési színésznő, Sonya Smith tagadja azt a pletykát, miszerint férje, Gabriel Porras megcsalta őt! Nyilatkozata alapján kiderült, hogy nagyon boldogok együtt.

hirdetés
Sonya Smith tagadja párja hűtlenségét

Közel egy hónapja robbant a bomba a tengerentúlon, hogy a tehetséges színésznőt, Sonya Smitht megcsalta férje, Gabriel Porras színész. Smith tagadja ezeket a pletykákat.

„Sajnos együtt jár a hírnévvel, hogy előbb-utóbb hülyeségeket fognak írni a sajtóban – mondta, majd hozzátette: Kétségtelenül ez a legrosszabb, ami történhet egy hírességgel, hogy vájkálnak a magánéletében, és olyanokat állítanak, ami nem igaz” – folytatta a gyönyörű színésznő.

Az Acorraladában Fedorát alakító szépség elmondta, hogy bár néha tényleg úgy érzi, hogy veszélyben van a házasságuk, ő nagyon boldog férfjével már több mint öt éve.

„Megpróbálom mindig nem észre venni ezeket a pletykákat, pedig már hozzászokhattam volna, hiszen folyton csak pletykálnak és pletykálnak az emberek, a sajtó meg eladja jó pénzért” – mondta Sonya, majd hozzátette, biztos abban, hogy férje szereti őt, és hűséges hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek