Starity

Dalpremier: Adam Lambert — Better Than I Know Myself

2011. december 17. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert már régóta készül új single-jének bemutatására, ám ez négy nappal a premier előtt kiszivárgott, így nem volt más választás, közzétették a hivatalos csatornán is.

hirdetés
Dalpremier: Adam Lambert — Better Than I Know Myself

Előző cikkünkben arról számoltunk be, hogy a Better Than I Know Myself premiere december 20-án lesz. Azonban december 16-án ellepte a világhálót a dal, s olyan gyorsan terjedt a rajongók körében, mint a tűz. Páran fel voltak háborodva, és állítólag nem hallgatták meg a számot, hiszen ők megvárják most már a hivatalos premiert. Azonban pár órára rá Adam szabadkezet adott nekik is: szó nélkül megosztotta a hivatalos linket, illetve a VEVO-csatornájára is feltöltötte.

Az előzetes nem mindenki tetszését nyerte el, így a kritikusok, sőt, még az MTV is igyekezett megnyugtatni a fanokat, hogy ne a 30 másodperces ízelítő alapján ítélkezzenek, mert a dalban több van, mint amennyinek így tűnhet, és meglepődnének, ha nem szárnyalna a toplisták elejére.

Nos, a visszajelzések a YouTube-videó alatt eddig nagyon pozitívak voltak, több rajongó is hangoztatta, hogy nagyon büszke Adamre, és megérte a hosszabb munka, mert ez a dal jobb, mint a For Your Entertainment összevetve.

Better Than I Know Myself valóban egy rádióbarát, slágergyanús dalocska, ám még nem mutatkozott meg benne az ígért rockosabb, dance-esebb vonal. A stílusát valahol a pop és az R&B között lehetne lehetne elhelyezni, ami nem meglepő, hiszen a dal szerzője, Claude Kelly főleg R&B énekes és dalszerző.

Az énekes egyébként jelenleg Kínában tartózkodik, ahol egy zártkörű rendezvényen fogja valószínűleg bemutatni új dalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek