Starity

Karácsonyi jótündérré vált Marie Mai

2011. december 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Mai a koncertjeire befolyó pénzének háromnegyedét mindig egy alapítványnak adományozza, különösen ünnepekkor.

hirdetés
Karácsonyi jótündérré vált Marie Mai

A fiatal énekesnő bevallotta, hogy karácsony közeledtével minden évben szokott egy bizonyos összeget ajándékozni a segélyközpontoknak. Marie azt is elmondta, hogy neki nem számít a pénz, és bármikor képes adományt gyűjteni vagy adni rászoruló gyerekeknek. Erről adott egy interjút egy kanadai újságnak.

„Egyszerűen ha tudok, minden év karácsonya előtt meg szoktam látogatni gyerekalapítványokat, és adományozom nekik. Tudom, hogy mindenkinek fontos a karácsony, mivel a szeretet ünnepe, és így nekik is kijár egy pár játék vagy ruha.”

Az énekesnő azt is hozzáfűzte, hogy abszolút megérti a szegényebbek helyzetét, hiszen neki is nehéz gyermekkora volt. „A családom szegény volt, és emlékszem, mennyire örültem, amikor megkaptam életem első ajándékát, ami egy zongora volt. Mindig sírok, amikor ránézek egy kisgyerekre, és látom azt a csillogást a szemében. Minden koncertemen befolyó pénz háromnegyede egy alapítvány számlájára megy, hogy amiben tudok, segítsek nekik” – tette hozzá Marie Mai, aki ezek után elmondta, hogy ha teheti, majd szívesen örökbe is fogadna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek