Starity

Babát vár Alyson Hannigan

2011. december 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így jártam anyátokkal sztárja második csemetéjével várandós – írja az Us Weekly.

hirdetés
Babát vár Alyson Hannigan

A 37 éves színésznő és férje, Alexis Denisof majd' kicsattannak a boldogságtól, hiszen büszkén jelenthetik be, hogy újabb gyermekáldással ajándékozta meg őket a sors.

„Alyson egyszerűen lesokkolt, amikor megtudta, mi okozza a rosszulléteket. Azóta folyton takargatja a növekvő pocakját” – árulta el a színésznő egyik barátnője az amerikai Us Weekly magazinnak.

Az Így jártam anyátokkal és az Amerikai pite sztárja már többször is hangoztatta, hogy az anyaság megváltoztatott mindent körülötte, így nem is volt kérdéses, hogy megtartja az újszülöttet: „A kisbaba érkezése az életem minden szegletébe változást hozott, ráadásul egy sokkal jobb módon, mint vártam. Olyan űrt töltött be, amiről nem is tudtam, hogy ott van. Annyira áldottnak érzem magam.”

Alyson és Alexis még 2003-ban ismerkedtek meg egymással a Buffy forgatásán, és azóta élnek boldog párkapcsolatban. Kétéves lányauk Satyana is nagyon örül a kistestvérnek. Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek