Starity

Válaszd ki a 2012-es év modelljét!

2011. december 19. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glamour nyilvánosságra hozta a 2012-es Women of the Year díjátadó „Az év modellje” kategória jelöltjeit, melyek közül ismét a közönség dönthet.

hirdetés
Válaszd ki a 2012-es év modelljét!

A 2011-es rendezvény jelöltjei Mihalik Enikő, Srej Zsófia, Fórizs Adina, Axente Vanessa és Palvin Barbara voltak. A mezőny erős és változatos volt, mind az öt lány keresett a modellvilágban és mindannyian megérdemelték volna a győzelmet, azonban csak egyikük vihette el a díjat, aki nem más volt, mint Palvin Barbara. A nyertes nevét Zsidró Tamás olvasta fel és Barbi alig akarta elhinni győzelmét.

Most a Glamour nyilvánosságra hozta a 2012-es díjátadó modelljelölteit. Az idei felhozatal is változatos és akár nagy meglepetéseket is hozhat. Mindannyian keresettek, szépek és sikeresek. A szerencsés jelöltek: Axente Vanessa, Palvin Barbara, Srej Zsófia, Fórizs Adina és Demmer Erika.

Axente Vanessa

Tavaly ő volt minden idők legfiatalabb Women of the Year jelöltje. Idén is megkapta a jelölést, amit akár díjra is válthat a 16 éves nagylengyeli lány. Vani 14 évesen debütált a Chanel kifutóján számtalan nemzetközi magazin címlapjáról is visszamosolygott ránk. Tizenhatodik születésnapját követően Párizsban kapott munkát és New York meghódítását is tervezi.

Srej Zsófia

A 22 éves hatvani lány modell-karrierje akkor kezdődött el, amikor a 7-es buszon leszólította későbbi ügynöke, Baráti Vince. Szerepelt a DKNY, Nicole Miller és a Max Azria kampányaiban, már egy éve Marc Jacobs Daisy parfümjének arca és számtalan nemzetközi magazin címlapján is pózolt. Már évek óta a kategória jelöltjei között szerepel a neve, világszerte Sophie Srej néven ismert és jelenleg New York-ban él.

Demmer Erika

A 180 cm magas láyn tíz éve dolgozik a divatszakmában. Kezdetben hagyományos modellként tevékenykedett, de csak később, a profilváltás után következett be karrierjében a várva várt áttörés. Erika olyan márkák kampányainak állandó arca, mint az Ulla, a VERPASS vagy a Sallie Sahne.

Fórizs Adina

A 24 éves budapesit lány több, mint öt éve tűnt fel Prada show-n. Legjelentősebb sikere a Prada Sport kampánya, de a DKNY és a Paul Smith kampánnyal is hatalmas sikereket ért le. Tavaly is a jelöltek listáján szerepelt a neve, a londoni divathét szinte elképzelhetetlen nélküle és számos híres angol márkának pózolt már. Korábban fiús alkata és külseje miatt volt népszerű, de mostanra egyre inkább felfedezik a nőiesebb oldalát is.

Palvin Barbara

A tavalyi nyertes karrierje 2010-ben indult be igazán, – bár már 13 évesen felfedezték – s alig egy év alatt hatalmas sikereket ért el és hatalmas hírnévre tett szert. Számos nemzetközi magazinnak állt modellt, a Chanel Beauty, a Stella McCartney for C&A és a Tommy Hilfiger, a H&M, a Stradivarius, a Victoria's Secret, a Calzedonia arca lett és ő a Calvin Klein Forbidden Euphoria parfümének arca. Barbi jelenleg a 47. a models.com listáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek