Starity

Angelina Jolie újabb babát akar

2011. december 19. 15:03   |   Szerző: Zsozsi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres sztárpár, Brad Pitt és Angelina Jolie szeretnének még egy gyereket. A színésznő azt is elárulta, lehet, hogy hamarosan teherbe esik.

hirdetés
Angelina Jolie újabb babát akar

Az elbűvölő színésznő még nem mondta teljesen biztosra, hogy újabb gyermeket vállalna, de erősen célzott rá, hogy lehet még belőle valami. Információk alapján adoptáláson és gyermeknemzésen egyaránt gondolkodnak párjával, Braddel.

„Semmi sincs még eldöntve, egyszerűen nem tudjuk, könnyen teherbe eshetek – nyilatkozta mosolyogva a színésznő néhány nappal ezelőtt egy interjúban. Azt is elárulta, hogy nagyon szereti a családját, mivel ők adnak neki erőt. – Nagyon-nagyon hálás vagyok a családomnak, mindez nem létezhetne nélkülük. Megtanultam Bradtől, hogy milyen érzés, amikor családod van, melynek jóléte és boldogsága még a sajátodénál is fontosabb.”

Ha valóban igazak a híresztelések, legjobb, ha a Jolie–Pitt páros újabb dadát bérel fel, hiszen a tervbe vévett csöppség már a hetedik gyerkőc lenne a famíliában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek