Starity

Katy Perry kopasz lesz?

2011. december 22. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először Jessie J, most pedig Katy Perry mondta azt, hogy leborotválja a haját. Katy nem jótékonyság céljából, hanem haja megviseltségére hivatkozva válna meg tincseitől.

hirdetés
Katy Perry kopasz lesz?

Először a brit származású Jessie J mondta azt, hogy megválik hajától, amit (még) nem tett meg. Most Katy Perry nyilatkozta, hogy mivel nagyon megviselte a haját azzal, hogy ebben az évben ennyi mindent kipróbált, lehetséges, hogy következő „frizurája” a kopasz lesz.

„Lehet, hogy le kell dúrnom a hajam a sok változtatás miatt, pedig a jelenlegi verziót nagyon szeretem, hiszen tíz éven keresztül fekete voltam. Épp a változások miatt festettem át sokszor, hiszen semmi sem állandó, ki kell próbálnunk a lehető legtöbb új dolgot. Nekem bejött!” – nyilatkozta az énekesnő az E! Online-nak.

Katy új frizurája sokkal fiatalabbá varázsolja, de reménykedjünk, hogy meggondolja magát. A kérdés már csak az, hogy Katy Perry férje, Russell Brand mit szólna kedvese új hajviseletéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek