Starity

Visszatér a régi Alizée?

2011. december 20. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

10 hónapnyi inaktivitás után a Moi Lolita című dalával ismertté vált énekesnő ismét előszedte Twitter accountját, hogy azzal számolhasson be hamarosan érkező ötödik albumának részleteiről.

hirdetés
Visszatér a régi Alizée?

Miután egykori mentorai nélkül kiadott két kevésbé sikeres albumot, Alizée ismét stúdióba vonult. Pár napja újra aktívan csiripel hivatalos Twitter-oldalán, ahol igyekszik a legtöbb rajongójának válaszolni, és közölni az aktualitásokat.

Posztjai közt utalt arra is, hogy hamarosan új nagylemezzel lepi majd meg rajongóit. Az új album várhatóan jövőre érkezik, és zeneileg az első két lemezére fog hasonlítani. Elképzelhető, hogy ismét szárnyai alá vette a francia díva, Mylene Farmer, akinek leveléből is megosztott egy kis részletet a magánéleti fotók mellett.

Alizée annyira aktív lett a közösségi oldalon, hogy még magyar rajongóit is köszöntötte. Mindemellett szombaton élő adásban szerepelt az Amimicalement műsorban, a héten pedig megjelenik egy speciális karácsonyi dal, melyben Alizée is közreműködött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek