Starity

Az UFO zenekar újra a színpadon!

2011. december 20. 10:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatalmas playback botrány után, most újra itt van az UFO zenekar, akik arról meséltek, hogy most sokkal nagyobb erőbedobással fognak dolgozni.

hirdetés
Az UFO zenekar újra a színpadon!
Fotó: Tabu Tv

Anno olyan pletyka keringett a magyar médiában, hogy az együttes csak playbackel. Ezt a pletykát az együttes frontembere Dr. Love igazolta, azzal, hogy a régen Z+, most VIVA televízió csatornán nyíltan bevallotta, hogy az együttes lány tagjai nem énekeltek az eddig felvett lemezeken. Elnézést kértek a közönségtől, a rajongóktól és bejelentették, hogy az UFO együttes ebben a felállásban többé nem létezik.

Azonban most újult erővel visszatértek. „Hogy mikor volt egyszerűbb és mikor futottunk jobban, most vagy régen? Én azt gondolom, hogy nekünk most megy a legjobban, bármi furcsának is hangzik. Valahogy úgy érezzük, hogy a változott úgy a divat és a trend, hogy mi most aktuálissá lettünk. Sokkal könnyebb egy aktualitásban evickélni, mint megteremteni az aktualitást. Sok mindennel kellet megküzdenünk, például azzal, hogy minket a rádiók nem nagyon játszottak. Ahogy minket megismertek az emberek és eléggé jól megismertek teszem hozzá, mert a mai napig a fiatalok is éneklik a dalainkat” – mesélték a tabutv.hu riporterének az UFO zenekar tagjai, akik szerint a tehetségkutatók mellett nehéz labdába rúgni.

„Meggazdagodni nem lehet ebből az egészből. Én azt látom, hogy jó barátok és gimnazisták összeállnak, és azért kezdenek el zenélni, mert szeretnek ezzel foglalkozni. Nem azt tapasztalom, hogy így sorban állnak és azt várják, hogy belépjenek az álomgyárba és holnap aztán így elrepülnek” – számolt be Dr. Love a zenekar énekelni tudó frontembere, aki sok fantáziát lát a zenekarban most, hogy újra együtt a csapat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek