Starity

Muri Enikő elköltözik otthonról

2011. december 20. 16:04   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Muri Enikővel nagyot fordult a világ, hiszen az X-Faktorban egészen a döntőig eljutott, A Madách Színházban főszerepet kapott, rengeteg fellépés vár rá, és hamarosan egy saját albérletbe költözik.

hirdetés
Muri Enikő elköltözik otthonról
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Muri Enikő, ugyan alulmaradt a döntőben Kocsis Tibor ellen, de itt nem áll meg az élet. Sőt, most kezdődik csak el egy új, izgalmasabb élet külön a jól megszokott családi fészektől.

Az énekes tehetség abszolút nem csalódott, hogy nem nyerte meg az X-Faktort, állítása szerint egy híján minden vágya teljesült, és ő ezzel nagyon elégedett, hiszen nem kínálhat neki az élet mindent ezüsttálcán. Így is büszkén mondhatja el magáról, hogy ő 2011 legjobb női énekese, ezen kívül főszerepe van a Madách Színházban, az Én, József Attila című színdarabban és rengeteg fellépés vár rá. Külön öröm számára, hogy a korábban kinézett álomalbérleténél is nyitott ajtóval várták, így a hétvégi hakni után már oda térhet haza.

„Eksztázisba ejt, hogy pénteken hurcolkodok abba az albérletbe, amit körülbelül másfél éve kinéztem magamnak. Egyedül költözöm, se fiú, se barátnő nem jön velem. A pontos helyet persze nem mondanám meg, csupán annyit, hogy a Hősök tere a legközelebbi forgalmas hely” – mondta a Borsnak Enikő, aki alig várja, hogy beköltözhessen új otthonába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek