Starity

Gyászol a koreai énekesnő

2011. december 21. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnos a koreai énekesnőnek nem kezdődik jól az ünnep, mert december 20-án váratlanul elvesztette nagyapját.

hirdetés
Gyászol a koreai énekesnő

Az ügynökség szerint az énekesnő reggel értesült a szomorú hírről. Nagyon közel állt a nagyszüleihez, főleg nagyapjához, hiszen édesapját korán elveszítette és 17 éves koráig Kanadában nevelkedett a nagyszülők mellett.

G.NA a Twitterén osztotta meg rajongóival a borzalmas hírt: „Ma (december 20.) elhunyt a nagyapám. Számomra ő egy apafigura volt, mikor még gyerek voltam. Nagyon régen láttam őt, mert Kanadában élt. Nem lehet igaz. Minden imátkozásom és szeretem a nagypapám felé irányul .. R.I.P ♥ nagyon szeretlek. Teljes szívemből és lelkemből szeretlek. Nagyon sajnálom, hogy nem lehet ott veled" – majd így folytatta a 24 éves énekesnő – „Azt hiszem nagyon nehéz dolog lesznek a következő események ezzel a tudattal. Mindent meg fogok tenni.”

Az énekesnő Kanadába repült, és mivel nagyapja a koreai hadseregben volt katona, ezért a Nemzetköti Temetőben temetik el, és G.NA úgy döntött, hogy egy darabig Kanadában marad. A halál pontos oka eddig ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek