Starity

Paris Hilton: „Minden rendben van”

2010. július 04. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Parist, mint tudjuk, majdnem letartóztatták a foci VB-n. Ám az örökösnő legújabb Twitter-üzenetei szerint nem kell aggódni miatta, hiszen nem tartóztatták le: tévedés történt.

hirdetés
Paris Hilton: „Minden rendben van”

A holland-brazil meccsről vitték el a szőkeséget a rendőrök füvezés gyanúja miatt, ám Paris hamarosan már a Twitter-oldalán írta a legfrissebb infókat, megnyugtatva rajongóit, miszerint minden rendben van„”.

Egy hosszabb üzenetben bővebben is kifejtette:

„Sziasztok srácok, sok őrült pletykát hallani mostanában. Szeretném, ha mindannyian tudnátok az igazat. Minden teljesen rendben van. Nem tartóztattak le, mert nem csináltam semmit. Segítettem a rendőröknek a nyomozásban, és válaszoltam a kérdéseikre. Mindenki nagyon kedves és barátságos volt velem. Imádom Dél-Afrikát! Csodás hely, főleg a Világkupa alatt! Remélem, most mindent tisztáztam. Szeretlek titeket srácok, köszönöm a törődést. Puszi, Paris.”

A riportere is tisztázta az ügyet.

„Valójában a csapatból valaki más csinálta azt. Az ügy lezárult Paris részéről. A hatóság elnézést kért a megtévesztésért.”

Tehát Paris nem füvezett, benne sem volt az ügyben. Egyébként a héten még elmegy Safarira, alig várja, hogy láthassa az ottani állatokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek