Starity

George Michael otthon töltheti a karácsonyt

2011. december 21. 15:03   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint az énekesnek folyamatosan javul az állapota, így az orvosok hazaengedik a bécsi kórházból, hogy szeretteivel tölthesse a karácsonyt.

hirdetés
George Michael otthon töltheti a karácsonyt

George Michael egy hónappal ezelőtt került kórházba tüdőgyulladással. Az énekes olyan súlyos állapotban volt, hogy gépek segítségével tudott csak levegőhöz jutni. Szerencsére állapota azóta sokat javult, így a bécsi orvosok engedélyével hazamehet londoni lakásába, hogy otthon tudja megünnepelni a karácsonyt.

Mindezt az énekes párja, és szóvivője is megerősítette: „Karácsonykor már otthon lesz. Ennek köszönhetően nem bírom abbahagyni a mosolygást. A mai nap az én legjobb napom. Egészségi állapota napról napra javul. Ezek boldog napok számunkra” – mesélte a párja, akinek mindennél nagyobb karácsonyi ajándék, hogy George Michael hazamehet.

Az énekesnek még sok pihenésre van szüksége, így csak jövő májusban pótolja be elmaradt Symphonica nevű koncertturnéját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek