Starity

Milliókra perlik Snookit

2011. december 21. 23:11   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal nem a szokásos ügyek miatt kerülhet bíróság elé a valóságshow-sztár, ugyanis komoly perre számíthat egy szerződésszegés miatt.

hirdetés
Milliókra perlik Snookit

A The New York Post szerint Nicole kezdetben még vállalta, hogy az SRG Ventures partnere lesz, ám később meggondolta magát. A cég iskolai felszereléseket akart piacra dobni, emellett órákat, cipőket és fehérneműt. A szerződés mindkét fél számára előnyös lett volna: Snooki hírnevet hoz a cégnek, ők pedig a pénzt.

Az apró termetű partilány október végén akart szerződést bontani a szabadalmakkal foglakozó céggel – azt állítva, hogy az nem teljesítette kötelezettségeit, nem fektetnek eleget a vállalkozásba, és nem megfelelő a márkaépítési munkájuk. Erre válaszul a volt partner beadta viszontkeresetét, melyben több millió dollárra perlik Snookit, amiért ő szabotálta az eredeti megállapodást azzal, hogy az SRG háta mögött más cégekkel is tárgyalt.

A lány ügyvédje tagadja a vádakat, és reméli, a bíróságon majd visszavághatnak. Ám egyelőre úgy tűnik, a per nem kevesebb mint 7 millió dollárról szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek