Starity

Megjelent GD és T.O.P videoklipje

2011. december 22. 11:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felkerült a netre a két Big Bang-tag, G-Dragon és T.O.P új videoklipje, ami az Oh Yeah című számuk japán változatához készült el.

hirdetés
Megjelent GD és T.O.P videoklipje

Pár napja mutatatták be a hivatalos előzetest G-Dragon és T.O.P közös számából, az Oh Yeah-ből, tegnap óta viszont már mindenki számára elérhető a teljes kisfilm a legnagyobb videómegosztó portálnak köszönhetően.

A megjelenést elvileg novemberre tervezték, de kisebb incidensek történtek G-Dragon háza táján, így azt elhalasztották. A kellemetlenségek miatt az énekes azóta bocsánatot kért, s a rajongók nagy örömére a fiúk megkésve ugyan, de elkezdték promócióikat.

A videó az Oh Yeah japán verziójához készült, amiben feltűnik a 2NE1 vörös démonja, Park Bom Lee is. Bom az egész kisfilmben nagy csinos és egyben szexi is. A Big Bang-es tagok pedig nagyon lazák, hiszen autóban, hajón énekelnek gyönyörű modellek mellett. A táncelemekre nem fektettek nagy hangsúlyt, a dal viszont fülbemászó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek