Starity

Cukrászdába csábít Louis Vuitton

2011. december 22. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Louis Vuitton-divatház legfrissebb kampánya, melyhez Kati Neschert és Daria Strokoust szerződtették.

hirdetés
Cukrászdába csábít Louis Vuitton
Fotó: Louis Vuitton

Pár nappal ezelőtt látott napvilágot Louis Vuitton legújabb kampányának néhány fotója. A képek egy pasztellszínekben pompázó cukrászdában –valójában egy New York-i stúdió díszlete – készültek a két feltörekvő fiatal modellről, Kati Nescherről és Daria Strokousról.

A lányok a divathétről jól ismert hajpántokban és kissé kócos frizurával álltak modellt LV csodálatos táskáival a karjukon, angol csipkével díszített ruhákban, kosztümökben vagy háromdimenziós virágokkal tarkított darabokban, melyekhez hegyes orrú (gombokkal vagy fűzőkkel díszített) lábbeliket viseltek.

„Az új reklámkampány tökéletesen tükrözi a 2012-es tavaszinyári kollekció hangulatát. A kollekció árnyalatai és az anyagok textúrája a könnyedség, a csinosság, az angol riselt csipke, a finom organzarétegek újjászülettek Steven Meisel gyönyörű képein. Minden nagyon puha és bájos, ugyanakkor nagyon merész és grafikus – nyilatkozta Marc Jacobs, a divatház művészeti igazgatója. – Az egész hangulat nagyon szép, nagyon különleges és nagyon varázslatos, és biztos vagyok benne, hogy éppoly csábítóan és frissen néz ki, mint a közelgő tavasz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek