Starity

Adam Lambert rács mögé került!

2011. december 22. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkolta az rajongókat kora reggel a hír: Adam Lambert rácsok mögé került Finnországban.

hirdetés
Adam Lambert rács mögé került!

Adam Lambert hétfőn érkezett meg barátjához, Sauli Koskinenhez Finnországba, hogy együtt töltsék az ünnepeket. Azonban december 22-én, hajnali három felé ittasan verekedésbe keveredtek, így az énekes és a barátja is börtönbe került.

Számos forrás eltérően számolt be a hírről, így egyelőre találgatni lehet csak, hogy mi történt pontosan. A celebblogger Perez Hilton, akivel Adam nyiltan rosszban van, azt állítja, hogy a Better Than I Know Myself énekese távozott egy bárból barátjával, majd egy sikátorban Adam támadt Saulira. Megpróbálták őt leállítani, de nekik is behúzott egyet. Perezt természetesen rengetegen támadják a pletykái miatt, ez a beszámoló is erősen sántít, és a blogger híres a felfújásról egy jó sztori érdekében, így ő nem számít biztos forrásnak.

Más hírforrás arról számolt be, hogy miután a fiúk távoztak a bárból, az utcán beléjük kötött pár részeg fiatal, amely löktösődésbe és veszekedésbe torkollott, aminek a rendőrség vetett véget. Mivel mindenki alkohol befolyása alatt állt, így elvitték őket, mert nem tudták pontosan elmondani, hogy mi történt.

Érdekesség, hogy vannak olyan szemtanúk, akik szerint Adam és Sauli egyáltalán nem is verekedett senkivel, csak részegen hangoskodtak és hülyéskedtek az utcán.

Annyit biztosan tudunk, hogy senki nem sérült meg, azonban Adamet és barátját két különböző rendőrségre szállították. Arról is pletykálnak, hogy Saulit később detoxra vitték, ezt viszont még nem erősítették meg. A rendőrség nem nyilatkozott az ügyben, viszont az énekest a nap folyamán elengedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek