Starity

Újabb rejtélyes ügyek Havenben

2011. december 23. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Universal Channel január 13-ától vetíti a Haven című kanadai filmsorozat új részeit. A széria a második évadtól folytatódik.

hirdetés
Újabb rejtélyes ügyek Havenben

A Haven az új évad legelső epizódjában szembekerül saját magával, vagyis legalábbis egy másik Audrey Parker FBI ügynökkel. Bár nem ez az egyetlen rossz dolog, ami történik majd, hiszen pestisjárvánnyal kell szembenézniük hőseinknek.

A csatorna a sorozatot 2012. január 13-ától, péntekenként este 21.20 perctől vetíti majd. E széria ennél is több meglepetést is kínál, hiszen négy epizód erejéig láthatjuk a Beverly Hills 90210 című amerikai sorozat egyik legfontosabb szereplőjét, Jason Priestley-t. A színész Chris Brody bőrébe bújik, aki foglalkozását tekintve egy biológus.

Izgalmakban nem lesz hiány, hiszen a Christ játszó színész egy jóképű gavallér, ámde egy kicsit antiszociális fickót személyesít meg. Igaz, nagy segítsége lesz Audrey Parkernek a bajok sújtotta kisvároskában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek