Starity

Drew Seeley szerelmes klippel jelentkezik

2011. december 23. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem olyan régen látott napvilágot Drew legújabb dala, melyhez már el is készült a videoklip. Az énekes ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Teen.com nevezetű internetes oldalnak.

hirdetés
Drew Seeley szerelmes klippel jelentkezik

Seeley nemcsak énekesként tör egyre nagyobb babérokra, hiszen színészként is már több produkcióban is láthattuk. Az egyik legismertebb a Selena Gomez partnerét játszó Hamupipőke történetben, valamint a Dawson és a haverok című amerikai sorozatban volt.

A sztár legutóbb a Footlose című film egyik betétdalával, az azonos című dallal jelentkezett, mely eredetileg Blake Shelton szerzeménye. Legújabb dala pedig a How A Heart Break, mely igencsak érzelmesre sikeredett. A videó egyébként több mint ötperces, bár maga a klip körülbelül egy perc után kezdődik, ugyanis előtte megtekinthetjük az exkluzív interjút.

A Teen.com internetes oldalnak mondott pár szót az új kisfilmről: “A videó alapvetően arról szól, hogy visszaesek-e az exbarátnőm karjaiba, vagy maradok-e az aktuálisnál. Ez eléggé nehéz döntés, hiszen vagy az érzelmeimet követem, vagy nem. Egyébként nagyon izgultam amiatt, hogy mit mondok majd a dal premierje előtt, ami ezen az oldalon debütált először.”

A dal a 2011. április 5-én megjelent The Resolution című korongon kapott helyet, melyen olyan szerzemények találhatók meg, mint az In The Fire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek