Starity

Együtt diétázik Beyoncé és férje

2011. december 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várandós feleségét, Beyoncét támogatva a rapper Jay-Z is úgy döntött, diétába fog.

hirdetés
Együtt diétázik Beyoncé és férje

Augusztusban derült ki, hogy a szexi énekesnő állapotos, aki azóta egy kifejezetten terhes nőknek létrehozott diétát folytat. Jay-Z annyira szeretné támogatni Beyoncét várandóssága alatt (is), hogy még a terhes nők számára kialakított diétát is vele csinálja. Az étrend félig vega, úgyhogy tényleg nagy szó, hogy a rapper is képes végigcsinálni a diétát feleségével.

„Jay megpróbálja fegyelmezni magát, sok energiára van szüksége ahhoz, hogy támogatni tudja a feleségét” – nyilatkozta az álompár egyik közeli ismerőse az US Weely magazinnak.

A baba akár decemberben megérkezhet. Bee már terhessége elején elmondta, hogy nagyon odafigyel majd az egészséges étkezésre, hiszen a dívának nagyon fontos neki, hogy első gyermeke is – aki elmondása szerint nem is az utolsó lesz – egészséges legyen. A rapper egy konferencián elmesélte, hogy azt tartják a legfontosabbnak, hogy gyermekük erkölcsös, a végletekig becsületes ember legyen, ha majd felnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek