Starity

Kanye West elzavarta egy rajongóját

2011. december 26. 03:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy tag névjegykártyákat osztogatott a színpad közelében, de a hiphop sztár ezt nem nézte jó szemmel, és kidobatta a koncertről.

hirdetés
Kanye West elzavarta egy rajongóját

Kanye West Washingtonban államban, Tacombaban koncertezett a Jay-Z-vel közös formációjával, a Watch The Thorne-nal. A show alatt az egyik rajongó a saját névjegykártyáját osztogatta a bulizó tömegnek. Ez még nem is lett volna baj, ha az elvetemült rajongó a színpadra ne dobott volna fel egy köteget a kártyákból. Erre Kanye teljesen kikelt magából, és távozásra szólította fel a rendbontót.

„Láttam, hogy abból az irányból repültek a kártyák, szóval annak a négy embernek ott távoznia kell. Kivéve, ha az egyik felemeli a kezét, és bevallja, hogy ő volt. De ha nem, megy az egész szekció. A névjegykártyatömbök nagyon magasra repültek, simán eltalálhattak volna bennünket. Nem veszélyeztethetsz minket azzal, hogy elcsúszunk a szaraidon a színpadon. Szóval, ki volt az?" – mondta a színpadon a rapper, akinek a szemei szinte villámokat szórtak a dühtől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek