Starity

Madonna teljesen megkattant

2011. december 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljesen megbolondult a popkirálynő, mivel egy elegáns étterembe saját poharat és italt vitt.

hirdetés
Madonna teljesen megkattant

Madonna 24 évvel fiatalabb kedvesével, Brahim Zaibattal vacsorázott a közelmúltban egy elegáns étteremben. A vacsora közben a popkirálynő igazán durva dolgot művelt. Táskájából elővett egy üveg vörösbort és két poharat, majd abból ittak kedvesével. A szemtanúk döbbenten figyelték Madonnát és kedvesét.

„Madonna saját vörösbort hozott egy táskában, hozzá két gyönyörű kristálypoharat. Öntöttek a borból, majd visszatették a palackot a táskába, mintha mi sem történt volnanyilatkozta egy szemtanú a New York Postnak. – Amikor befejezték, eltették a táskába az üveget és a poharakat is, majd távoztak. Senki nem jött rá pontosan, hogy Madonna egy egészen spéci bort akart csak inni, vagy teljesen baktériumfóbiás.”

A vacsorát fiatalabb kedvese állta, méghozzá az énekesnő utasítására hatalmas borravalót is adott. A pár egyébként nagyon boldognak tűnt együtt, és kéz a kézben távoztak a helyszínről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek