Starity

Natalie Portman a legkeresettebb filmsztár

2011. december 26. 02:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legnagyobb internetes filmadatbázis, az IMDB oldala szerint 2011 legkeresettebb sztárja Natalie Portman lett. A színésznő olyan neves sztárokat hagyott maga mögött, mint Mila Kunis vagy Johnny Depp.

hirdetés
Natalie Portman a legkeresettebb filmsztár

Natalie Portmanra voltak kíváncsiak legtöbben azok közül, akik az IMDB oldalára látogattak az idei évben. A színésznő az év első felében kapott Oscar-díjat a Fekete hattyúért, valamin idén hozta világra kisfiát, és három sikeres filmben is szerepelt.

Tavalytól jelentősen nőtt a színésznők iránti érdeklődés. Tavaly csak Kristen Stewart, Megan Fox és Zoe Saldana kapott helyet a listán. Az első százban olyan hírességek neveivel is találkozhatunk, akik idén először kerültek fel az IMDB listájára. Ilyen például Jennifer Lawrence, Tom Hardy, Michael Fassbender, Rosie Huntington-Whiteley, Henry Cavill, Dianna Argon, Alex Pettyfer, Jason Momoa vagy éppen Saoirse Ronan.

A legkeresettebb színésznők listája az IMDB.com oldalon:

  1. Natalie Portman
  2. Mila Kunis
  3. Johnny Depp
  4. Emma Stone
  5. Chris Hemsworth
  6. Olivia Wilde
  7. Jennifer Lawrence
  8. George Clooney
  9. Ryan Gosling
  10. Christian Bale

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek