Starity

Lezajlott az amerikai X Factor fináléja

2011. december 25. 17:05   |   Szerző: zsanata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában is megtörtént az X Factor fináléja! Több világsztár is fellépett, többek között Justin Bieber is.

hirdetés
Lezajlott az amerikai X Factor fináléja

Csütörtökön volt az amerikai X Factor fináléja, ahol vendégként olyan világsztárok léptek fel, mint Justin Bieber, Stewe Jobs vagy Leona Lewis. Viszont ott nem két, hanem három versenyző közül került ki a nyertes, így ketten csalódottan távoztak. De nincs miért csüggedniük, hisz versengeni fognak a lemezkiadók a velük való szerződésért.

A finalisták elsőként egy-egy ünnepi dalt énekeltek, amivel elvarázsolták a nézőket és a mentorokat egyaránt.   Melanie Amaro Mariah Carey dalával lépett fel, Chris Rene a Have Yourself a Merry Little Christmas című dallal brillírozott, Josh Krajcik pedig George Jones slágerét adta elő.

Justin Bieber is nagy sikert aratott Santa Claus is Comint To Town című dalával, ami alatt egy korábbi kiesővel, Drew-val táncolt, aki mellesleg a kanadai énekes hatalmas rajongója. A további sztárfellépők után kijelentették, hogy Chris Rene kapta a legkevesebb szavazatot, így ő lett az X Factor bronzérmese.

Tehát az 5 millió dolláros nyeremény Melanie Amaro és Josh Krajcik között dőlt el! Mindkét játékost nagyon szerette a közönség, de a versenyt végül Melanie nyerte, aki sírva fakadt, térdre rogyott, és még mindig könnyekkel küszködve énekelte el a győztes dalt!

Gratulálunk, Melanie!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek