Starity

Film készül Chris Benoit életéről

2011. december 24. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film alapjául Matthew Randazzo Ring of Hell: The Story of Chris Benoit and the Fall of the Pro Wrestling Industry című könyve szolgál. A jogokat AZ SRG Films vásárolta meg.

hirdetés
Film készül Chris Benoit életéről

Pankráció rajongók tömegét rázta meg a hír 2007. június 25-én, amikor a profi pankrátort, Chris Benoitt, feleségét és 7 éves kisfiát máig tisztázatlan körülmények között holtan találták házukban. Az akkori előzetes nyomozás megállapította, hogy Benoit megölte a családját, majd felakasztotta magát. Mindenki megdöbbent az eseten, ugyanis Benoitot egy kiegyensúlyozott embernek ismerték meg, aki sosem tenne ilyet. A temetés külön történt, más temetőbe temették Nancyt és Danielt, és máshová Chris Benoitot.Érdekesség, hogy fia és felesége holteste mellett egy-egy Bibliát találtak, míg az ő teste mellett semmi sem volt.

Az író a könyvében leírja, hogy szerinte Benoit tetteit a depresszió, a stressz, a teljesítménynövelő szerek és a pszichotikus készítmények hatásával lehet magyarázni, amik egyszerűen annyira leépítették Benoit agyát, hogy már nem volt képes logikusan gondolkodni.

A filmet valószínűleg 2012 végén kezdik el forgatni, és 2013-ban kerülhet a mozikba „Crossface” címmel. Egyelőre nincs semmilyen hír arról, hogy ki fogja játszani a főszerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek