Starity

Halálos iramban: lesz hetedik rész is

2011. december 24. 21:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tuningolt autós akciófilm ötödik részének sikere után szinte borítékolható volt a folytatás, azonban az egyik főszereplő elmondta, hogy a hatodikat két részre bontják, így tehát lesz hetedik rész is.

hirdetés
Halálos iramban: lesz hetedik rész is

A halálos iramban című filmsorozat egyik főszereplője, a Dominic Torettót alakító Vin Diesel megerősítette, hogy a Universal Pictures szeretne egy hetedik részt is. A hetedik rész azonban a hatodikban félbehagyott történet folytatása lenne, ugyanis a készítők a Harry Potterhez és a Twilighthoz hasonlóan két részre bontották a filmet.

„Az utolsó rész sikerét, a sok új karaktert és a történetet figyelembe véve leültünk, hogy kitaláljuk a folytatást, de rájöttünk, hogy erre nem lesz elég egy film. Amikor elkezdtük feltérképezni a dolgokat, azt mondták a stúdióban, hogy »ezt a történetet nem illik egy rohadt filmbe belezsúfolni«” – nyilatkozta a 44 éves színész a The Hollywood Reporternek.

A világszerte több mint 626 millió dollárt hozó Fast Five folytatása egyébként 2013-ra várható, és a legutóbb a második részben látott Michelle Rodriguez is visszatér a szereplők közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek