Starity

Megérkezett Lady Gaga új dala

2011. december 25. 14:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Grammy-díjas énekesnő karácsonyra beígért kiadatlan dala. A Stuck On Fuckin’ You című szám a Born This Way nagylemezről maradt le.

hirdetés
Megérkezett Lady Gaga új dala

Lady Gaga nem sokkal karácsony előtt jelentette be, hogy rajongóit az ünnep alkalmából egy eddig még soha nem hallott dallal lepi majd meg. A már több mint 8 millió példányban elkelt Born This Way című albumról lemaradt szerzemény tegnap, december 24-én éjfélkor jelent meg. A Stuck On Fuckin’ You című szám a Lady egyik hivatalos Youtube-csatornáján debütált.

A tehetséges énekesnő elárulta a dal megjelenése előtt, hogy a turnébuszon vették fel a cenzúrázatlan számot. Később azt is elmondta, hogy a dalt Minnesotában írta a Monster Ball turné után, és Fernando Garibay közreműködésével készítette el.

A rajongóknak szánt meglepetés dal egyszerűbb lett, mint az eddigi Born This Way-szerzemények, talán azért, mert mivel nem került fel az albumra, nem lett teljesen kidolgozva a szám. A Stuck On Fuckin’ You-hoz Gaga egy borítót is bemutatott, amely a májusban megjelent nagylemez fotósorozatából került ki.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek