Starity

Pink megmentette egy kutyus életét

2011. december 25. 14:02   |   Szerző: Mélodrame

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsony a szeretet, gondoskodás és adakozás időszaka, s bár időnként hajlamosak vagyunk megfeledkezni az ünnep valódi lényegéről, szerencsére mindig akad valaki, aki emlékeztessen rá: így tett idén Pink, aki egy kutyus életének megmentésében vállalt hatalmas szerepet.

hirdetés
Pink megmentette egy kutyus életét


Az énekesnő az interneten böngészve akadt rá a kutya szívszorító történetére: a kutyust volt gazdái gyakorlatilag halálra ítélték, mikor kidobták a Los Angeles folyóba. Az állat három törött lábbal várta, hogy valaki megmentésére siessen.

Az állatmentők szerencsére időben rátaláltak, ám ahhoz, hogy a kutya életben maradjon, sürgős műtétre volt szüksége. Esélyeit azonban nagyban rontotta, hogy az operáció nem kevesebb, mint 5000 dollárba került.

Pink, amint értesült a történtekről, azonnal felkereste az állatkórházat, ahol a szerencsétlenül járt kutyát ápolták, és habozás nélkül kifizette a műtét költségeit.

A kutyus azóta teljesen meggyógyult, sőt, szerető gazdikra is talált, így a karácsonyt már egy boldog család kiskedvenceként ünnepelhette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek