Starity

Will.i.am tolvajt fogott!

2010. július 05. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán már hallottátok ,hogy Will.i.am luxusautóját kirámolták és több mint 10 ezer dollárt vittek el belőle, valamint kisebb értékeket. Will azonban nem állt ölbe tett kézzel és előkerítette a rablót.

hirdetés
Will.i.am tolvajt fogott!

Talán hallottátok hogy Will autóját kifosztották. Nemrég még semmi konkrétat nem lehetett tudni, most azonban Will.i.am részletesen beszámolt az esetről:

"Mindenki arról beszél hogy feltörték a kocsimat... igazából... véletlenül nyitva hagytam... és szerencsétlenségemre, valaki, aki arra járt fogta és kipakolta. Az autómban volt a táskám és benne a jogsim, a Black American Express kártyám, a Visa kártyám, 10 ezer dollár készpénzem és az Ipod-om... haha... rövidre zárva a témát... GPS segítségével, megtaláltam a holmimat, beazonosítottuk a helyszínt és 6 zsarut odaküldtem. Meglett az összes cuccom. Wow! A tanulság az, hogy nem szabad technikai dolgokat lopni!"

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek