Starity

Demi Lovato beszólt a Disney csatornának

2011. december 25. 23:11   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney csatorna Indul a risza című műsorában az étkezési zavarokkal viccelődtek, amit az egykori Disney-sztár, Demi Lovato nem hagyott szó nélkül.

hirdetés
Demi Lovato beszólt a Disney csatornának

Demi Lovatót mindenki a Disney Channel által ismerhette meg a Camp Rockban, majd később a Sonny With A Chance-ben. Bár az énekes- színésznő munkái befejeződtek a csatornánál, a minap éles megjegyzéseket csiripelt a szerkesztőknek. Az ok pedig az egyik új sikeres műsoruk, a Shake It Up egyik epizódja volt, amelyben a szereplők az evészavarral viccelődtek: „Meg tudnálak zabálni... mármint ha ennék.”

A Skyscraper énekesnője így reagált a Twitteren: „Kedves Disney Channel! Az étkezési zavar nem olyan, amivel viccelődni lehet! És csak szerintem válnak a színésznők egyre vékonyabbá és vékonyabbá? Hiányoznak azok a napok, amikor Raven és Lizzie McGuire voltak a csatornánál. Igazán viccesnek találom, hogy egy cég elveszíti az egyik színésznőjét az evészavar nyomása miatt, és még mindig viccelődik ezzel a komoly betegséggel. Meg tudnálak zabálni... mármint ha ennék. – Mit reklámozunk itt? Egyáltalán nem vicces. Tisztázzuk a dolgokat, semmi bajom sincs egy színésszel, vagy színésznővel, vagy sorozattal sem. Azokkal a lányokkal sincs semmi bajom, akik nem ducik. Én csak azt a tényt akarom kijelenteni, hogy többféle lány is kerüljön a képernyőre, hogy a fiatal lányok ne úgy nőjenek fel, hogy nyomást érezzenek amiért vékonyak akarnak lenni. Magas, vékony, duci, alacsony, akármilyen vagy, gyönyörű vagy!”

Demivel persze minden rajongó egyetértett, sőt még szülők is kifejezték, mennyire büszkék rá, amiért ilyen jó példát mutat gyerekeiknek, hogy még azzal a csatornával is szembeszáll, ami sikeressé tette őt.

A Disney csatorna is reagált egykori színésznőjük véleményére: „Értünk téged, és amilyen gyorsan lehetséges, kihúzzuk a két epizódot, és újraértékeljük. Soha nem állt szándékunkban rávilágítani az étkezési zavarokra."

Úgy tűnik, a vörös hajú énekesnő tényleg erősebb és magabiztosabb mint valaha, és ezzel a tettével még jobban kiállt a bizonytalan fiatal lányok mellett.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek