Starity

Kasza Tibi nem boldog karácsonykor

2011. december 26. 18:06   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kasza Tibornak karácsonykor szeretteinek elvesztése és a gyermekkori nehézségek jutnak eszébe. Elmondása szerint ilyenkor az összeomlás szélére kerül.

hirdetés
Kasza Tibi nem boldog karácsonykor

Amíg mások alig várják, hogy eljöjjön a szeretet ünnepe, addig Kasza Tibi egyre rosszabb állapotba kerül már a karácsony gondolatától is.

„Amikor december elején érzékelni kezdem, hogy egyre több dolog szól a karácsonyról, és vásárolnak, sütni-főzni készülnek az emberek, legszívesebben kiszaladnék a világból” – nyilatkozta Tibi a Story Online-nak.

Nagyon nehéz anyagi körülmények között nőtt fel a zenész. Karácsonykor nem volt ajándékozás, sem ünnepi lakoma az asztalon. Az egyetlen ajándék az volt számára, hogy találkozhatott rég látott rokonokkal, és együtt volt az egész család. Sajnos mára már erre sincs lehetősége, hiszen elmondása szerint „fogyatkozik” a családja. Nemrégiben vesztette el nagyapját is. Így Tibornak a karácsony mára összefonódott az elmúlással.

Ahogy közelednek az ünnepek, Tibi egyre bánatosabb lesz, és ilyenkor az összeomlás határára kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek