Starity

Újabb nagyszabású koncerttel áll elő Friderika

2011. december 26. 23:11   |   Szerző: Angelinaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Friderika ugyan járja az országot kis koncerteket adva, de most újra előállt egy nagyszabású koncerttel, amelyet december 29-én tekinthetünk meg.

hirdetés
Újabb nagyszabású koncerttel áll elő Friderika

Bizonyára sokan emlékeznek még a Margitszigeten megrendezett nagysikerű Friderika koncertre. Azok akik ott voltak, rengeteg élménnyel lehettek gazdagabbak. Tökéletes volt a hangzás, a világítás na meg persze az idő is, hiszen az egész fellépést majdnem le kellett fújnia a szervezőknek, mivel az idő nem volt alkalmas egy szabadtéri koncert megtartására. Késöbb azonban az égiek elfújták a gomolyfelhőket, és az élmény sem maradt el.

Az aranytorkú énekesnő most egy ünnepi koncertel rukkol elő, ami a Budapesti Kongresszusi Központban kerül majd megrendezésre december 29-én. Azok, akik régen hallották énekelni Friderikát ez egy remek alkalom, hogy újra élvezhessék a tiszta, csengő hangját. Természetesen meglepetésekkel is készül, köztük például: új saját dalokkal vagy a mindneki álltal ismert Kinek mondjam el vétkeimet című dal előadásával, amit már nem énekelt hosszú évek óta.

Ezt a dalt egyébként Kocsis Tibor is elénekelte az X-Faktorban, aki azóta meg is nyerte a tehetségkutató verenyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek