Starity

Legyél elegáns a hideg időszakban is!

2011. december 31. 17:05   |   Szerző: love_love

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor egy pufi kabáthoz szűk szoknyát veszel fel, amikor egy elegáns kabát van rajtad és a lábadon egy Nike virít, vagy a piros kabátodhoz lila sapkát választassz, az nem túl esztétikus.

hirdetés
Legyél elegáns a hideg időszakban is!

Télen elsősorban a kényelemé a főszerep, mégis rengeteg „divathibát” vétünk. Íme néhány gyakori baki, melyet kis odafigyeléssel el is kerülhetünk: ruháink nem illenek egymáshoz, eltérő színük miatt. Elegáns kabáthoz sportcipőt, vagy sportos kabáthoz magassarkút viselünk, esetleg csizmánk szárának hossza nem mutat előnyösen.

Ezeken a problémákon könnyen segíthetünk. A legegyszerűbb, ha a kabátunk fekete, hiszen ahhoz szinte minden árnyalat illik. Persze, ha ez nem így van, akkor is nézhetünk ki jól. Sőt! Egy matt színű kabáthoz választhatunk akár erősebb, élénkebb színeket. Csak arra figyeljünk, hogy az egyensúly megmaradjon a darabok között! Ha kabátunk színe élénkebb, akkor próbáljunk meg egy visszafogottabb árnyalattal hangsúlyozni.

Ha van egy elegáns kabátunk, akkor semmiképpen ne vegyünk fel hozzá sportcipőt! Húzzunk hozzá inkább csizmát, hótaposót vagy magassarkút. Ha kabátunk kissé sportos, párosítható hozzá sportosabb lábbelit. Persze ezek mellett arról sem szabad megfelejtkezni, hogy a puffosabb dzsekikhez nem illik szűk szoknya.

Nem mindegy, hogy milyen magas a csizmánk szára. Bár ebben a szezonban többnyire a bokacsizma a divat, nem biztos, hogy mindenkinek előnyös. Ha hosszú, vékony lábaink vannak, akkor bármivel viselhetjük, ha viszont rövidebbek és vastagabbak a végtagjaink, sokkal előnyösebb a hosszúszárú lábbeli.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek