Starity

Megnősül Matthew McConaughey

2011. december 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem öt évnyi szerelem és két gyermek után Matthew McConaughey úgy döntött, feleségül veszi kedvesét.

hirdetés
Megnősül Matthew McConaughey

Újabb hírességet inspirált a 2011-es karácsony, hiszen nemcsak Jason Trawick, de Matthew McConaughey is eljegyezte szerelmét, Camila Alvest. A páros még 2007-ben kezdett el randizni egymással, s kapcsolatuk során két gyermekük is született, de a sármos színésznek végül is ünnepi hangulat kellett a lánykéréshez.

Az örömhírt a WhoSay-oldalukon osztották meg, amelyből kiderült, hogy a brazil modell előtt szenteste térdelt le McConaughey, akinek persze Camila azonnal igent mondott. Egyik közös ismerősük szerint a Szeretném, ha szeretnél sztárja már három éve tervezgeti a frigyet, de a csemeték születése miatt valahogy mindig csúszott a lánykérés.

„Megtaláltam a nőt, akivel leélném az életem, akivel családot szeretnék. Remélhetőleg a szerelmünk örökké tart majd” – nyilatkozta Matthew az Esquire magazinnak, aki még egy fotót is közzétett a világhálón, melyen kedvesével a karácsonyfa előtt csókolóznak.


Fotó: WhoSay

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek