Starity

Robert Pattinson gitárt kapott szerelmétől

2011. december 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel már rég felvállalták a kapcsolatukat, úgy volt rendjén, hogy a karácsonyt is együtt töltse Kristen és Robert. Nemrég az is kiderült, mi rejlett a feldíszített fa alatt.

hirdetés
Robert Pattinson gitárt kapott szerelmétől

Robert Pattinson ellátogatott egy Los Angeles-i retroboltba, ahol több mint egy órát töltött. Különleges tárgyakat és ruhákat keresett kedvesének, Kristen Stewartnak. Egy szemtanú szerint Rob végig kérdezgette az őt elkísérő személyt, aki valószínűleg a színésznő jó barátja lehetett, hiszen általa szerette volna megtudni, vajon mi tetszene párjának.

Végül a sztár egy hatalmas fém R betűvel, egy régi farádióval, az I, A Woman című film plakátjával és egy nagy ágytámlával távozott a boltból – írja a Bors. Másnap már mindez megjelent a bulvársajtóban, így nem biztos, hogy Kristen számára akkora meglepés volt az ajándék.

Később az is kiderült, Pattinson mit kapott szerelmétől, hiszen a Bellát megformáló színésznőt látták Robert egyik kedvenc gitárboltjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek