Starity

Kim Kardashiané a legnagyobb szilveszteri sztárgázsi

2011. december 28. 13:01   |   Szerző: Devil003

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már meg sem lepődünk, hogy a realitysztár idén szilveszterkor is az egyik leghíresebb Las Vegas-i nightclubban fog ünnepelni.

hirdetés
Kim Kardashiané a legnagyobb szilveszteri sztárgázsi

Ismét közeleg az év vége, amikor is sztárok tömkelege lepi el Las Vegast, hogy ott ünnnepeljék az új esztendő beköszöntét a legnagyobb bulik keretében.

Úgy tűnik, Kim Kardashiannak bejött a tavalyi Tao nightclubbos buli, hiszen idén is ott ünnepel majd. Bár az is közre játszhat, hogy a celeb tavaly is szép gázsit kapott a megjelenésért, s ez idén sem lesz másképpen. Az eddigi adatok szerint idén ő zsebelheti be a legnagyobb fizetést a sztárok körében, hiszen a club tulajdonosa nem kevesebb, mint 600 000 dollárt (kb. 126 millió forint) fizet a 31 éves hölgynek, hogy jelenlétével emelje a buli színvonalát.

Kimet a sorban a The Black Eyed Peas énekesnője, Fergie követi, aki 100 000 (kb. 21 millió forint) dollár fejében jelenik meg a The Mirage Hotel and Casino vendégei előtt.

Azonban több híresség is visszautasított felkéréseket, többek között Ashton Kutcher is, aki jó néhány igen jól fizető ajánlatot kapott. P. Diddy szintén visszamondta a Hyde Lounge-ban történő megjelenését, és inkább úgy döntött, hogy saját partit szervez Miamiban lévő otthonában.

Akárhol is töltsék a szilvesztert, abban biztosak lehetünk, hogy a sztárok vagy milliókat keresnek, vagy milliókat költenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek