Starity

Zac Efron: „Nem vagyok partyállat”

2011. december 28. 12:12   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron legújabb filmje pár hete került a mozikba, és ennek kapcsán rengeteg interjú készült a sztárral. Legutóbb bulizási szokásairól kérdezték őt.

hirdetés
Zac Efron: „Nem vagyok partyállat”

Zac a Szilveszter Éjjel című filmben látható, melyet jelenleg is vetítenek a mozik. Ezzel kapcsolatban kapott a minap egy kérdést. amelyre őszintén válaszolt.

A 24 éves sztár állítása szerint nem szeret bulikba járni, mi több, szívesen marad ki az efféle bohóckodásból, és inkább otthon tölti szabadidejét.

„Egyszerűen nem szeretek klubokban buliznimesélte Zac a showbizspy.com-nak.Nem tudom, az emberek hogy képesek ezt csinálni. Egy csomó idegen van egy kis teremben, rengeteg részeg ember rohangál körülötted, ami számomra idegesítő. Nem tudom, hogy ez miért szórakoztató az embereknek”tette hozzá a sármos színész.

Zac már régebben is említette, hogy szívesebben tartózkodik otthon a családjával. Ezzel a tettével is kiválló példát mutat rajongóinak, hiszen Zacről egyáltalán nem lehet negatív pletykát hallani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek