Starity

VV5: Gergő megy párbajozni Verával

2011. december 29. 03:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tengermélyérzésű Vera a villa alfahímjére tette a kendőt. Újév napján küzdhetnek meg egymással.

hirdetés
VV5: Gergő megy párbajozni Verával
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A meghitt ünnepnapok után ismét a kemény konfliktusok kerültek a középpontba, hiszen elérkezett a Való Világ 5 hatodik kihívása, ahol Verának kellett megneveznie párbajellenfelét.

A kihívás előtt a villalakók megpróbálták mindenféle jótanácsokkal ellátni a tengermélyérzésű Verát. Attila meglehetősen összezavarta a lányt, hiszen megosztott néhány pikáns információt Gergővel kapcsolatban. Az alfahím próbált ugyan barátkozni Verával, de mindhiába, mert a lány ekkor már valószínűleg eldöntötte, hogy kit fog kihívni.

„Olyan embert választottam, aki álszent velem szemben, nem vállalja a véleményét, magára akarta pakoltatni a jeleket, hogy kivigyen párbajozni. Itt van az ideje, Gergő, menjünk együtt párbajozni” – mondta Vera a kihíváson. Mielőtt rátette a jelet, még beszólt a többieknek, hogy őt mindenki provokálja és ráhúzták a kiállhatatlan lány-bélyegét, de majd ő megmutatja, hogy milyen jó is valójában.

Gergő elmondta, hogy számított a kendőre, de Vera még mindig nem tudja, hogy odakint várja a pornófilmje, így aligha tudja majd bebiztonyítani jólelkűségét a villán kívül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek