Starity

A Big Time Rush Demi Lovatót akarja

2011. december 29. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeon csatorna Big Time Rush című sorozatából alakult azonos nevű banda legutóbbi interjújában azt nyilatkozta, hogy legközelebb a rivális csatorna sztárjával, Demi Lovatóval énekelne egy közös dalt.

hirdetés
A Big Time Rush Demi Lovatót akarja

„Szeretnénk vele egy közös dalt csinálni. Megkérdeztem tőle, mit szólna ahhoz, ha valamelyik nap rögzítenénk egy dalt. Attól függetlenül, hogy tudjuk, Demi kiváló énekesnő, fogalmunk sincs, hogy ez mennyire lenne jó” – mondta Logan Henderson.

A srácoknak egyébként nagyon tetszik az énekesnő legújabb albuma, az Unbroken. Azt mondták, szerintük annyira jó, hogy az már félelmetes.

Kendall Schmidt is fűzött még hozzá valamit: „Úgy gondolom, a Disney és a Nickelodeon között félelmetes határokat súrolnánk, ha sikerülne ez az együttműködés. Ez egy érdekes dolog lenne.”

Az együttesnek nem ez lenne az egyetlen közös munkája más énekesekkel, hiszen dolgoztak már együtt Jordin Sparksszal, Snoop Dogg-gal és a Cymphonique-kal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek