Starity

Will Smith-t hibáztatja kollégája

2011. december 29. 13:01   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyakran előfordul a sztárvilágban, hogy valamiért az ártatlant okolják. Ezúttal az Amerikai Egyesült Államok szórakoztatóiparának egyik leghíresebb alakja, Will Smith az áldozat.

hirdetés
Will Smith-t hibáztatja kollégája

Az egész akkor kezdődött, amikor a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air) című sorozatot forgatták. 1990-től egészen 1996-ig készült, de az egyik szereplőt leváltották még 1993-ban. Janet Hubert azóta is Will Smith-t okolja a cseréért, és ennek hangot is adott. Még a nemrég megrendezett eseményre sem ment el, amit Will szervezett, hogy kicsit összehozza a régi csapatot az ünnepekkor.

A nő elmondása szerint ő sosem lesz része efféle újraegyesítésnek, mivel olyasféle s*ggfejekkel, mint Will Smith, nem csinál semmit közösen. Egyértelműen őt okolja, amiért a helyére egy másik színésznőt, Daphne Reidet szerződtették. Továbbá még azt is kifejtette, hogy már csak azért sem kap Willtől semmiféle bocsánatot, mert azt a kifejezést a színész nem is ismeri.

Smith még nem reagált erre semmiféle módon, de a rajongói annál jobban védik, mondván, nem a színész ejtette teherbe Janetet egykor, így hibáztatni sem lehet őt. A kiadó a színésznő szerződésében világosan kifejtette, hogy a terhesség kizáró ok arra, hogy maradhasson. Úgy tűnik, Janet ennek ellenére is a férfit okolja. Sokak szerint a nő csak irigykedik kollégájára, amiért ő sokkal több sikert ért el az életben.


Will Smith és Janet Hubert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek