Starity

Cheryl Tweedy vírusfertőzést kapott

2010. július 05. 20:08   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő rosszulléte 27. születésnapi bulija utána kezdődött, Ő maga is azt hitte, hogy másnapos, de orvosai szerint nagyobb a baj.

hirdetés
Cheryl Tweedy vírusfertőzést kapott

Nem titok, hogy Cheryl június harmincadikán ünnepelte 27. születésnapját, ahogy az sem, hogy barátai hatalmas bulival lepték meg eme jeles eseményen. Chez örült is a bulinak, gondolván, hogy ha már így is folyamatosan róla cikkeznek a bulvárlapok, legalább most nem a válása, hanem a barátai által szervezett összejövetel lesz a céltábla. Minden jól is alakult, a buli fergetegesre sikeredett és ahogy az általában a szülinapjukat ünneplő emberek körében (azokéban, akiknek a válását nemrég mondták ki, hatványozottan) lenni szokott: kissé felöntöttek a garatra a vendégek.

Ennek megfelelően Cheryl fel is szerelkezett kedvenc másnaposság elleni "gyógyszerével": jó pár csomag, csokis pattogatott kukoricával vágott Neki az útnak Londonból Cardiffba, ahol is az X Factor válogatásán kellett volna megjelennie. A fotózáson (legalábbis a felén) még ott is volt, de magára a meghallgatásra már nem jutott el, hiszen főnöke, Simon Cowell ágynyugalomra kárhoztatta a nem túl jó színben levő hölgyet. Cheryl meg is fogadta a tanácsot, ágyba bújt és pihent. Akkor még Simon is viccelődött a dologgal a meghallgatásra váróknak jelezte: "Cheryl helyett, velem kell ma beérnetek. Ilyen helyzetben ugyanis mindenki duzzog egy kissé, ha nem kedves az ember. Cherylnek ugyanis nincs semmi komoly baja, mindössze a másnaposság nevű népbetegségben szenved. Finomnak kellett lennünk vele - nem viseli túl jól a zajt." - mondta, nem kis derültséget kiváltva az ott lévőkből.

Később Cheryl is azt nyilatkozta, hogy : "Talán kissé másnapos vagyok, de megfelelő magyarázatom van, ugyanis mindenki tudja, hogy két nappal ezelőtt volt a születésnapom."

Az ügy lecsengeni látszott, de Cheryl állapota egyre csak rosszabb lett, alvás és csokis popcorn ide vagy oda. Odáig fajult a dolog, hogy a meghallgatás előtt jelezte, hogy el kell mennie, mert nagyon rosszul van. Később derült ki, hogy már addig is émelygett és hányingere volt, de nem akarta otthagyni a felvételt. Mivel pár pillanatra el is ájult (Simon erről az ominózus beszéd közben nem tudott) azonnal orvost hívtak hozzá, és a segítség érkezéséig egy elsötétített szobába fektették. Egy, az angol X Factor stábjában dolgozó forrás elmondta: "Cherylnek meg sem kellett volna jelennie. Azt mondta jól vagy, de látszott rajta, hogy egyáltalán nincs. Falfehér volt, a szájának sem volt színe."

Egy alaposnak mondható kivizsgálás után, kiderült, hogy egy hányással és hasmenéssel járó gyomorfertőzést kapott el. Orvosai szerint, "ez a kimerültség végső jele volt. Mindenki tudja, hogy két végén égette a gyertyát egy ideje. Ez lett a vége. Egy hét pihenést javasoltunk Neki, de utána sem ugorhat fejest a munkába. Csak szépen, lassan válik ismét terhelhetővé a szervezete."

Egy barát rögtön az eset után elmondta: "Csak pár másodpercre ájult el, de ez pont elég volt arra, hogy önmagát is beleértve, mindenkire ráijesszen. Rettenetes volt ilyen betegen látni. Azóta, hogy szakított Ashleyvel folyamatosan dolgozott. Napi 18 órán át talpon volt. Valaminek már történnie kellett."

Ennek fényében, Cheryl menedzsere már jelezte is az X Factor atyjának, Simonnak, hogy ügyfele kénytelen minden erre a hétre tervezett programot lemondani, így nem tud részt venni a manchesteri válogatáson sem.

Mint ismeretes az énekesnő házassága a focista Ashley Cole-val idén év elején ért véget, miután napvilágra került, hogy a férfi legalább 4 (mint később kiderült 6-8) nővel csalta meg, jegyességük és házasságuk ideje alatt.

Miután bejelentette, hogy elválik a Chelsea játékosától, folyamatosan dolgozott, koncertezett a Black Eyed Peasszel, egyéb fellépésekre járt. Sajnos a szervezete már nem bírta ezt a nyomást, így az egyhetes kényszerpihenő elkerülhetetlen.

Innen kívánok mihamarabbi gyógyulást Cherylnek!

(a pár nappal ezelőtt csatolt képeken tehát nem megunta a dolgot, hanem már beteg volt. Nem is kicsit.)

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek