Starity

Katy és Russell kapcsolata romokban hever

2011. december 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ősszel szájra kaptak olyan híresztelések, miszerint az énekesnő és a humorista kezdenek eltávolodni egymástól, ám ezt később több hivatalos eseményen is cáfolták, mosolyogva a kameráknak. Most mégis úgy tűnik, baj ütötte fel a fejét.

hirdetés
Katy és Russell kapcsolata romokban hever

Katy Perry és Russell Brand álompár voltak, már akkor izzott körülöttük a levegő, amikor a 2009-es VMA-n megismerték egymást. Egy hónapra rá hivatalos volt a kapcsolatuk, 2009 karácsonyán Russell megkérte Katy kezét, és az út meg sem állt a 2010. október 23-ai indiai álomesküvőjükig. Idén novemberben Katy azt nyilatkozta, szívesen szülne gyereket Russellnek, fejben már tervezik a családalapítást, de karrierjük szempontjából nem ez lenne a legjobb időzítés, hogy belevágjanak a babaprojektbe.

Most mégis úgy látszik, kapcsolatuk kezd romokba hullani. Eredetileg együtt töltötték volna a karácsonyt, ám ez az utolsó pillanatban megváltozott. Az ünnepeket Katy Hawaiin töltötte a barátaival, jól érezték magukat, strandoltak, és ráadásul Perry levette a jegygyűrűjét, melyet az egész utazása alatt nem lehetett látni rajta.

11.265 kilométerrel nyugatra, Russell Angliában töltötte az ünnepeket, külön a feleségétől. Az Us Weekly interjújában a humorista ezt nyilatkozta: „Nagyon heves veszekedésünk volt. Katy azt mondta: »B*szd meg, inkább csinálom a saját kis dolgaim!« Én pedig azt mondtam: »Rendben, b*szd meg te!«”

A pár egyik barátja azt nyilatkozta a magazinnak, hogy még nem szakítottak, csupán nem alakulnak a dolgaik olyan jól, mint eddig. A harc köztük kezd eldurvulni, egyre rosszabb és rosszabb lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek