Starity

Jól megfizetik a Twilight szereplőit

2010. július 05. 21:09   |   Szerző: Borbély Miranda

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen, Robert és Taylor megfogta az isten lábát azzal, hogy főszerepet játsszanak minden idők eddigi legnagyobb sikerű vámpírszériájában.

hirdetés
Jól megfizetik a Twilight szereplőit

A fiatal tehetségeket jól megfizetik Hollywoodban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Twilight filmek három főszereplője, Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner fejenként 25 millió dollárt (5,7 milliárd forint) és a nyereség egy részét zsebelheti be a következő két vámpírfilmben való szereplésért.

A nyereséggel együtt akár 41 millió dollárt (9,3 milliárd forint) is kaphatnak fejenként a Summit Entertainment-től – írja a Nymag.com.

A Twilight filmek befejező része a „Breaking Down” lesz, melyet két részre osztanak, tehát két mozifilm készül belőle. A forgatókönyvíró, Melissa Rosenberg egyelőre annyit árul el, hogy a befejező részek sokkal szexisebbek lesznek, mint a nemrég mozikba kerülő Alkonyat részek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek