Starity

Gyanús! VV Gigi Dubajba utazott

2011. december 30. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Titokban, egyedül repült Dubajba az exvillalakó, akinek a neve a korábbi prostibotrány kapcsán is felmerült. Vajon dubajozni ment a Neked Való egykori műsorvezetője?

hirdetés
Gyanús! VV Gigi Dubajba utazott

VV Gigi lemondta az összes fellépését, és repülőre ült. Az utazásról még családjának sem beszélt.

A hatóságok nyáron kapcsoltak le egy nemzetközi közvetítőhálózatot, amely magyar lányokat szállított a dúsgazdag arab sejkek földjére. A nyomozás során Rácz Ildikót is megkereste a rendőrség, mert a modellek listáján az ő neve is szerepelt. Gigi akkor azt állította, még sosem járt Dubajban.

A Blikk egy olvasói információ alapján úgy tudja, Gigi nemrég hagyta el az országot, és frankfurti átszállással egyenesen Dubajba repült, ráadásul nem az egyszerű turistaosztályon nyomorgott, hanem a legdrágább székekben foglalt helyet. Különös, hiszen az újabban műsorvezetőként dolgozó táncoslány épp most került az utcára, miután a kutya nem volt kíváncsi a műsorára.

Miután a Blikk kifaggatta a húgáról Bécit, Gigi egy rövid szöveges üzenetben tájékoztatta az újságot arról, hogy utazását a barátjától kapta ajándékba és az úticél végig meglepetés volt a számára. Az egészben csak az a különös, hogy az informátor szerint Gigi egyedül utazott, semmilyen barát nem volt vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek